2010. május 18., kedd

hétvégi horgolmányok

kicsit megint elkapott a horgolhatnék. háztartás romokban, szennyes hegyekben, én meg csak horgolok.
ezek születtek a hétvégén.

a leghasználhatóbb darab, legkedvesebb barátném szülinapi ajándéka(khm khm januárban született, ahogy az ötlet is). egy cd tartó. készíthettem volna teljesen sk, de ezt az ötletet időhiány miatt elvetettem. Inkább előhalásztam egy ronda de praktikus utazó, cipzáras cd tartót és azt turbóztam fel horgolással. Elég agresszív piros mintája volt eredetileg és mivel a horgolás meg lukacsos, ezért tennem kellett valamit, hogy ne tűnjön át az eredeti förmedvény. gyapjúfilcet ragasztottam rá. még hajdanában úgy képzeltem, hogy a horgolt mintát majd rávarrom, de ezt ma amikor a műveletre sor került volna, elvetettem és egyszerűen a textilragasztóm maradék cseppjeivel rögzítettem. szerintem kimondottan mutatós lett.
a megajándékozott nagyon örült :) sokat autózik és sok zenét hallgat, béna papírtokokban kallódnak a kedvenc cd-i a kesztyűtartóban. most végre méltó helyre lelnek majd.
ez a harmadik színvariáció csak úgy készült, még nem tudom mi lesz majd belőle.

készült még egy pár házipapucs is, de nem vagyok elégedett a végeredménnyel, így azt majd akkor mutatom, ha újra csináltam

1 megjegyzés:

  1. Hú, ez nagyon jól néz ki!! Én most egy pénztárcát szeretnék, de még nem tudom hogyan oldom meg a több zsebet.

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails