2014. július 15., kedd

Tenti testvére Panni


Tentit 3 éve varrtam egy akkor fél éves kislánynak. A találkozás a kislány és a baba között olyan jól sikerült, hogy igazi mély barátság szövődött kettejük közt. Tenti lett az a baba akiről minden gyerek álmodik (és minden szülő is) aki mindenhová elkísér, akivel minden búdat bánatodat és örömödet megbeszélheted.
nemrég azzal keresett meg az anyuka, hogy bizony az intenzív együttélés következményként Tenti elég viseltes állapotban van ezért nagyon időszerű lenne egy gyógyító találkozás velem.ű
Csakhogy Tenti olyan szoros társ azóta is, hogy nagyjából elképzelhetetlen, hogy kedves kis barátjától elváljon. Viszont az sem lehet megoldás, hogy egy 3 és fél éves kislány végignézze, hogy legkedvesebb babáján kicserélem a bőrt stb.
Ezért anya azt találta ki, hogy legyen Tentinek egy testvére, aki esetleg vigyázhatná a gyermeki lelket amíg Tenti megújul.
Így született Panni.
Szándékosan másmilyenre csináltam, hiszen nem becsapni akarjuk a gyereket, de azért van hasonlóság is, mert egy ugyanolyan típusú babát készítettem, csak más színekkel.


Panni már komolyabb lány és nagyon jól tudja milyen az igazi barátság. Az ő legjobb barátja Nyusz, akivel mindenhova együtt mennek. Panninak van egy kis táskája is, mert bár Nyusz fürge, a hosszú kirándulásokon van hogy nem tudja tartani az iramot Pannival. Jó meleg kuckó ez a tarisznya, remekül lehet benne aludni is.
A táskára később került egy virág is, de arról már nem készült kép.


Panni egészen különös helyekre is képes felmászni. Nyusz megfontoltabb ilyenkor inkább megvárja őt a biztonságos táskában.Tentiről annak idején sajnos nem készítettem képet, de később emailben kaptam párat, hogy mégis legyen róla is emlékem.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails